DE TASSO-STAF

Hans-TenDam Drs. Hans ten Dam is adviseur voor strategieontwikkeling, organisatieontwikkeling en management-ontwikkeling. Hij is opgeleid als psycholoog en opvoedkundige, en houdt zich bezig met onderwerpen als methodische probleem-analyse, creatief denken en persoonlijke effectiviteit. Hij heeft ruim 40 jaar ervaring met het persoonlijk adviseren en begeleiden van o.a. managers, directeuren en bestuurders in zowel de private als publieke sector.
Marion-Boon Marion Boon begon haar carrière als management secretaresse. Later studeerde ze filosofie. Sinds 2000 werkt zij als integratief therapeut. Zij ontwikkelt praktische toepassingen van therapeutische technieken en past deze toe in coachingstrajecten, workshops en trainingen in binnen- en buitenland. Haar praktische visie en aanpak in korte persoonlijke begeleiding wordt gewaardeerd bij intense veranderingen in leven en werk. Marion is tevens docent bij het Tasso Instituut.
Claudine Claudine Bonnet is transformatief coach en therapeut. Zij studeerde Slavische taal- en letterkunde, was werkzaam bij internationale bedrijven en heeft diverse bestuurs-functies bekleed bij maatschappelijke organisaties. Sinds 2003 is zij werkzaam als zelfstandig transformatief coach en integratief therapeut. Tevens is zij docent en supervisor bij Tasso Instituut. Zij is zeer ervaren in het begeleiden van mensen bij persoonlijke veranderingsprocessen, zowel in werk als privéleven.